واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

انتقادات تند ترامپ علیه وزارت دادگستری آمریکا

انتقادات تند ترامپ علیه وزارت دادگستری آمریکا  دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا وزارت دادگستری این کشور به فساد و نسبت دادن اتهام‌های اشتباه به خود متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ بامداد دوشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشیال» نوشت: وزارت دادگستری فاسد است و به کریستوفر استیل یک میلیون دلار پول داد تا درباره من دروغ بگوید.

 

به فسیبوک هم اعلام کرد که تا قبل انتخابات چیزی درباره لپ‌تاپ هانتر بایدن (پسر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا) چیزی نگوید.

 

دادگاهی در آمریکا «ایگور دانچنکو» شهروند روسی را از اتهام دروغگویی درباره پرونده تبانی ترامپ و روسیه تبرئه کرد. ترامپ ماه گذشته در واکنش به این خبر گفت که این اقدام بیانگر ماهیت شرم‌آور سیستم قضایی آمریکاست.

 

استیل جاسوس سابق انگلیسی پرونده‌ای درباره ترامپ تهیه کرده بود که به «اف.بی.آی» رسانه ها درز کرد. وی در این پرونده جزئیاتی در خصوص کمک روس‌ها به پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا ارائه کرده بود.

 

دادستان‌ها دانچنکو را متهم کرده بودند که درباره منابعی که اطلاعاتی به استیل داده‌اند، دروغ گفته است اما وی این اتهام را رد کرده بود و تبرئه شد.

 

برایان آوتن تحلیلگر ارشد اف.بی.آی ماه اکتبر در دادگاه شهادت داد که اف.بی.آی یک میلیون دلار به استیل داده بود تا شواهدی برای اثبات ادعایش در مورد تبانی ترامپ و روسیه ارائه دهد.

 

این پرونده از جمله جنجالی‌ترین موضوعات در دوره ریاست جمهوری ترامپ بود اما وی سرانجام از این اتهام تبرئه شد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار